FOTOGRAF | PHOTOGRAPHER
Jonas Berggren

TELEFON | PHONE
+46 8 33 23 35

MOBIL | CELLPHONE
+46 70 747 35 32

E-POST | E-MAIL
jonas@berggren.com
STUDIO
Kosmodrom media
Torsgatan 75
SE-113 37 Stockholm
Sweden

BESÖKSADRESS
Torbjörn Klockares Gata 10
se karta

BILDBYRÅ | PICTURE AGENCY
Folio Bildbyrå
+46 8 720 56 00
www.folio.se
KOSMODROM MEDIA


Jonas Berggren heter jag som driver företaget Kosmodrom Media. Jag har arbetat som fotograf sedan 1988 och har en studio i centrala Stockholm.

Min specialitet är att fotografera människor. Detta gör jag i både reportage och porträtt. Jag försöker alltid förmedla en känsla genom mina bilder med målet att beröra. Bra bilder ska inte bara registrera verkligheten utan ge en bild av hur den känns.

Jag arbetar främst som fotograf men kan även erbjuda tjänster inom webbdesign och grafisk design, läs mer om detta under digitala tjänster. Jag utbildar även andra fotografer i digital bildhantering i samarbete med Svenska Fotografers Förbund. FOLIO sköter min arkivbildsförsäljning.

Jag är utbildad i bildjournalistik på Nordens Fotoskola och Akademin för fotografi på Konstfack. Jag arbetar helt digitalt och är auktoriserad digital bildleverantör som alltid levererar bildfiler enligt grafiska branschens ”Digitala leveransrekommendationer”.
MERA AV MIG
Vill du ser mer bilder och mina egna projekt kan du kika på www.berggren.nu

Mina arkivbilder tar FOLIO bildbyrå hand om.

CV finns här - Curriculum vitae
© COPYRIGHT
Alla bilder på den här webbsajten är skyddade av upphovsrättslagen och får inte användas i kommersiella eller i andra sammanhang utan skriftligt medgivande av mig.

All images on this site are protected by copyright law and may not be used for any commercial or other purpose without the written permission of me.
AUKTORISERAD FOTOGRAF I DIGITAL BILDLEVERANS SVENSKA FOTOGRAFERS FÖRBUND
jonas